Iedereen fit en gezond

Teambuilding

Investeren in gezondheid van werknemers is een absolute must. Mensen zullen langer, gezonder en met de nodige werklust aan het werk moeten blijven.

Aandacht voor de fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers drukt vele gezondheidsrisico’s de kop in.

Belevingsworkshops van Smart-Food-Academy zijn de energieboost voor medewerkers in jouw bedrijf!

Want:

  • Energieke medewerkers presteren beter en zijn extra gemotiveerd
  • Bewuste medewerkers zijn minder snel ziek en hebben minder stress
  • Er heerst een betere werksfeer tussen collega’s
  • Je profileert je als een dynamische werkgever met een positieve uitstraling naar huidige en toekomstige werknemers

...en dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Onze energieke en duurzame workshops ondersteunen op een laagdrempelige manier medewerkers van jouw bedrijf op vlak van gezondheid en welzijn. Zowel thuis als op het werk.

Bekijk hieronder de verschillende workshops op vlak van voeding, beweging en mindset.

De Energieke [email protected]

Dat een voedzame lunch niet per se uit traditionele boterhammen moet bestaan, bewijzen we met onze originele en gezonde lunchrecepten.

In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met verrassende juiste combinaties van voedingsmiddelen en krijgen ze verschillende tips om maaltijden voor te bereiden en hun lunchbox te voorzien van heerlijk pure en energieleverende ingrediënten, aangepast aan elk seizoen.

Snelle, makkelijke maar heerlijke gerechten. Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.

Buiten voeding is er in ook aandacht voor beweging en mindset Gezondheid is immers het gevolg van combinatie van de juiste patronen: eetpatroon, beweegpatroon, ontspanpatroon, denkpatroon en slaappatroon.

Wij reiken de juiste tools aan!

Elke deelnemer krijgt een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.

Ontbijten

De energieke kickstart van de dag!

Het ontbijt wordt door velen steevast overgeslagen. Ze hebben ‘geen tijd’ of ‘krijgen geen hap door hun keel ’s ochtends’. Allemaal excuses die je de rest van de dag minder productief maken.

Sommigen ontbijten wel, maar kiezen onbewust voor de verkeerde voedingsmiddelen zodat ze in de loop van de voormiddag snel weer honger hebben en misschien een hele dag willen eten.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met enkele simpele en snelle recepten die de nodige energie leveren om de dag gezond en lachend te beginnen. In deze workshop aandacht voor minder suiker, gluten en lactose.

Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.

Elke deelnemer krijgt een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.

Snelle en gezonde tussendoortjes

Interactieve workshop met leuke tips rond gezonde tussendoortjes

  • Heb je geen inspiratie voor gezonde suikervrije hapjes?
  • Weet je niet goed welke snacks je het best kan eten?
  • Of wil je eens wat afwisselen in jouw tussendoortjes?
  • Wil je koolhydraatbeperkt eten en leren over koolhydraten?

Dan is deze bedrijfsworkshop iets voor jou.

Wat kan men best eten als tussendoortje. Appels, ‘gezonde’ koeken en een potje 0%-yoghurt, zijn populaire snacks om mee te nemen naar het werk, maar niet alles is even gezond. Er zijn zoveel andere mogelijkheden om je knapzak op een betere manier te vullen.

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met verantwoorde, makkelijke en lekkere snacks en doen zij inspiratie op voor zowel zoete als hartige tussendoortjes.

Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien. Elke deelnemer krijgt een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.